Over mij

mediator+echtscheiding zwolle zwart wit aan tafelKaren van der Toolen

Geboren in 1968 en moeder van twee volwassen dochters (Emma en Roos) . Ik woon en werk in het gezellige Assendorp in Zwolle.

Ik ben ADR- geregistreerd mediator en familiemediator, ADR is het internationale register voor mediators en conflictcoaches. Daarnaast heb ik de opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur gevolgd. Ik kan jullie dan ook financieel, juridisch en fiscaal bij staan.

Na ruim 15 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, eerst als docent in het VMBO met “zorg”leerlingen en later als schoolleider, besloot ik het roer om te gooien.
Ik merkte dat ik vooral bezig was met randvoorwaarden en miste dat waar werkelijk mijn passie ligt: Het contact met anderen en daarin het verschil kunnen maken op het moment dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. 

Het mooiste van mijn werk als mediator vind ik de veelal verstoorde communicatie tussen partijen weer op gang krijgen en uiteindelijk tot een oplossing komen waar beiden blij mee zijn.

Volgens anderen ben ik een harde werker, enthousiast, efficiënt, analytisch en zeker ook niet
onbelangrijk humoristisch.

Ik heb een kantoor aan huis waar jullie welkom zijn, maar we kunnen ook bij jullie thuis, op kantoor of een andere locatie naar wens afspreken. Uiteindelijk gaat het erom dat de gesprekken in een omgeving gevoerd worden waar jullie je prettig voelen.

Mijn praktijk is zes dagen in de week en ook in de avonduren geopend.

Neem contact op